Social Media Strateeg

Linda

Social Media Strateeg

Authentiek, een tikkeltje eigenwijs en altijd op zoek naar manieren om mezelf te ontwikkelen. Ik krijg energie van innovatieve ondernemers met veel enthousiasme voor hun vak. Met een grote passie voor het helpen van andere ondernemers en online marketing ga ik geen uitdaging uit de weg! Buiten mijn werk om houd ik van een hapje, een drankje en een dansje. 

N

INGEBURGERDE LIMBURGSE MET BRABANTSE ROOTS

N

DOL OP VINTAGE & VELDBLOEMEN

N

Verslaafd aan netflix

N

favoriete drankje liefmans

N

GROTE DROOM IS EEN WOONBOERDERIJ

Jody

Social Media Manager / grafisch ontwerper

Mensen zeggen weleens; Jody wat ben je precies! En ja dat is zo, daar houd ik van! Plannen en organiseren zijn mijn passie. Structuur en verfijning zie je terug in mijn visuele werk. In 2019 studeerde ik af aan ArtEZ Hogeschool voor kunsten in Arnhem, als grafisch ontwerper. Ik houd van kleurencombinaties én het samenwerken met andere ondernemers. Naast mijn werk vind je mij vaak in de (moes)tuin of in het bos. 

 

 

Jody Peters | Social Media Manager
N

Een grote liefde voor mooi papier en boeken

N

Dol op typografische details

N

Groene vingers

N

KLEUR, KLEUR, KLEUR!

Social Media Strateeg

Malou

Fotograaf

De eerste camera die ik vasthield was die van mijn vader. Ik was meteen verkocht! Een creatief idee vormgeven voor de camera daar word ik elke dag blij van. Na mijn tijd op de Kunstacademie ArtEz in Arnhem startte ik in 2013 mijn eigen bedrijf. Als fotograaf ga ik op zoek naar die onbewaakte, spontane momenten waardoor een foto meer impact maakt. Ik vertaal jouw unieke verhaal naar mooi beeldmateriaal waarmee je zeker indruk maakt op je doelgroep.

Bekijk mijn portfolio

N

GETROUWD EN MOEDER VAN DRIE SCHATTEN VAN KINDEREN

N

ZEER GROTE LIEFDE VOOR HET MAKEN VAN FOTO'S

N

dol op lezen, schilderen, mozaïek en dansen met mijn gezin

N

MET EEN CHAI TEA EN CHOCOLADE HOUD JE MIJ ZOET

×