Social Media Strateeg

Linda

Eigenaar / Social media strateeg / Social advertising specialist

Authentiek, een tikkeltje eigenwijs en altijd op zoek naar manieren om mezelf te ontwikkelen. Ik luister graag naar een goede podcast of lees vakinhoudelijke boeken. Nieuwe social tools. interessante trainingen en events daar word ik laaiend enthousiast van! Met mijn brede online kennis help ik ondernemers graag hun doelen te bereiken. 

Om te ontspannen maak ik graag een stevige wandeling of trek er op uit met mijn gezin. Ook ben ik altijd in voor een gezellig hapje, drankje en zo nu en dan een dansje.

INGEBURGERDE LIMBURGSE MET BRABANTSE ROOTS

DOL OP MIJN GEZIN

Guilty pleasure Tony’s Chocolonely

GROTE DROOM IS EEN WOONBOERDERIJ

Jody

Content maker / Social Media Manager / Grafisch ontwerper

Mensen zeggen weleens; Jody wat ben je precies! En ja dat is zo, ik ben een gestructureerd typetje. Plannen en organiseren zijn dan ook mijn passie. Ik werk graag samen met andere ondernemers en help ze graag om hun social media te onderhouden. Ik schrijf actieve teksten en maak er sprekende visuals bij. Als grafisch ontwerper houd ik van goede kleurcombinaties én verfijnde typografie. Naast mijn werk vind je mij vaak in de (moes)tuin of in woonwinkels om de mooiste (design) pareltjes te vinden!

Jody Peters | Social Media Manager

Een grote liefde voor papier en goed vormgegeven boeken

Verslaafd aan pindakaas

Groene vingers

Dol op Scandinavische design meubels

×