Val op in de overvloed aan contentcreatie

Val jij op tussen alle content dat dagelijks online wordt gedeeld? Sinds de komst van AI is het creëren van content in een stroomversnelling gegaan. De social media berichten, blogs, mailings en advertenties flitsen op je scherm voorbij. Als je wil opvallen bij jouw doelgroep, dan is het belangrijk om waarde toe te voegen.

Meer dan alleen woorden en beeld

In onze digitale wereld vol informatie is het een kunst om waardevolle, boeiende en relevante inhoud te delen. Dit vergt niet alleen iets van jouw creativiteit maar ook een goed begrip van je doelgroep en de behoeften van je lezers en kijkers. De juiste content kan het verschil maken! Het is de sleutel tot het aantrekken van jouw doelgroep en het creëren van een sterke online aanwezigheid. Maar hoe pak je dat nou aan?

Wij maken het voor je

Wij creëren boeiende content, precies op maat voor jouw doelgroep. Of het nu gaat om een interessante tekst, een aansprekende afbeelding of een relevante Reel. Met welke creatieve diensten kunnen wij jou helpen?

Social media content voor Facebook, Instagram en LinkedIn
We schrijven jouw social media teksten en creëren opvallende afbeeldingen en video’s. Het resultaat? Zichtbaarheid bij jouw doelgroep.

Social media reels
We creëren inspirerende, informatieve en educatieve reels met smartphone fotografie en video, inclusief montage en audiotoevoegingen. Het resultaat? Een online bereik dat verder reikt dan alleen je volgers.

Blogs
Zet jezelf neer als expert in jouw vakgebied met een inspirerende blog. Wij zorgen ervoor dat deze volledig SEO proof geschreven wordt en nog steeds prettig leesbaar is voor jouw doelgroep. Het resultaat? Een blog die waarde toevoegt aan de behoeften van jouw doelgroep.

Mailings
Wil je jouw klanten op de hoogte brengen van het laatste nieuws binnen jouw bedrijf? Of wil je een nieuw product of dienst onder de aandacht brengen? Wij nemen de volledige creatie van jouw mailing uit handen, inclusief teksten en ontwerp. Het resultaat? Een mailing die jouw doelgroep inspireert en activeert.

“Linda is een topper! Social media is niet helemaal mijn ding, laten we zeggen: helemaal niet… Maar voor mijn bedrijf is het wel heel belangrijk om op social media zichtbaar te zijn. En Linda, zij kan dat! Ik voel mij gehoord. Linda luistert naar mijn wensen en speelt daarop in. Daarnaast houdt ze de trends in de gaten en triggert mij om daarop in te spelen.

Ze heeft mij enorm geholpen om een opstap te maken in mijn social media huisstijl en in de content die ik daarop wil delen en aansluit bij mijn doelgroep. Zelf zit ik daarvoor te diep in de materie en zijn voor mij heel veel dingen ‘gewoon’. Linda kan mij daarin een spiegel voorhouden en laten zien wat leuk is om te schrijven.

Social media zal nooit ´mijn ding´ worden maar door Linda is het wel makkelijker, leuker en werkt het!”

Solena Speet

Bewust met Solena

Laat onze creativiteit je inspireren
Bekijk een deel van onze gemaakte content!

Onze aanpak

Brainstormsessie

We beginnen met een begrip van jouw doelen en wensen. Wat wil je bereiken met jouw content? Wie ben jij en wie is jouw doelgroep? In onze brainstormsessie werken we samen aan relevante input voor bijvoorbeeld social media berichten, een blog of mailing. Daarna gaan we voor jou aan de slag!

Laat jij jouw social media content door ons creëren?

Nadat de thema’s staan als een huis, starten we met het creëren van social media content. Dit kan bestaan uit een tekst maar ook een tekst met een afbeelding. Alle gemaakte content verzamelen we voor jou in een contentkalender. Zo weet jij precies wanneer en via welk kanaal jouw social media bericht geplaatst kan worden.

Jouw rol

We geloven in samenwerking. Jouw inbreng is van onschatbare waarde. Niemand kent jouw doelgroep beter dan jijzelf. Daarom plannen we maandelijks een input call met jou in. Samen bepalen we de onderwerpen van jouw social media content voor de volgende periode.

×