Ontdek de kracht van een sterk grafisch ontwerp

Je hebt een prachtig bedrijf met een nog aantrekkelijker aanbod, maar je hebt de manier om een sterk merk op te bouwen nog niet gevonden. Wij snappen je struggle maar al te goed. Het is niet makkelijk om op te vallen tussen alle bedrijven die er al zijn. Maar hoe zorg je er nu voor dat je logo en huisstijl bijdraagt aan de herkenbaarheid van je bedrijf en past bij jou als ondernemer?

Jouw verhaal visueel vertaald

Een logo en huisstijl is niet zomaar een verzameling van kleuren en letters; het is een krachtig hulpmiddel om jouw boodschap over te brengen, je merk stevig neer te zetten en klanten aan te trekken. Het gaat verder dan alleen een mooie afbeelding – het gaat om het vertellen van jouw verhaal en het maken van een blijvende indruk.

Social Noot helpt jou hierbij!

Samen komen we tot een sterk merk dat authentiek is en resoneert bij jouw doelgroep, waardoor je met jouw bedrijf nog meer impact kunt maken. Ontdek hoe we jou kunnen helpen met onze creatieve diensten.

Ontwerp logo en huisstijl
Van een opvallend logo, tot herkenbare vormen en een consistent kleurenpalet, wij zijn er om jouw visuele identiteit vorm te geven en jouw merk te versterken.

Rebranding huisstijl
We blazen nieuw leven in jouw logo en huisstijl. We behouden wat nog steeds werkt en geven de rest een andere twist.

Website monitoring op huisstijl
Je hebt een mooi logo en een nieuwe huisstijl. Dan is het belangrijk dat je website hier mooi op aansluit. Wij monitoren of de huisstijl op de juiste manier wordt overgenomen op de website.

Social media ontwerp
Val op in de drukte op social media met opvallende afbeeldingen die je merkverhaal vertellen. Wij creëren bijvoorbeeld aangepaste profiel- en omslagfoto’s en berichtafbeeldingen waarmee jij potentiële klanten aanspreekt.

Visitekaartje ontwerp
Laat een blijvende indruk achter bij elke ontmoeting, met professioneel ontworpen visitekaartjes die je merk vertegenwoordigd.

E-mailhandtekening ontwerp
Geef je e-mails een professionele uitstraling met een herkenbare en informerende e-mailhandtekening.

Briefpapier ontwerp
Maak indruk met briefpapier dat afgestemd is op jouw huisstijl. 

Overig drukwerk
Van brochures tot posters, we kunnen je helpen bij allerlei soorten drukwerk, om jouw boodschap op een doeltreffende manier te communiceren. Waar kunnen wij jou bij helpen?

Ik leerde Social Noot kennen via een klant en was direct onder de indruk van hun online portfolio. De communicatie verliep vlot en het voelde alsof ze precies snapten wat ik voor ogen had met Activato. Ze combineerden hun expertise met mijn feedback, wat resulteerde in een frisse en herkenbare huisstijl.

Jeff van Tol

Activato

Laat onze creativiteit je inspireren
Bekijk een van onze meest opvallende grafische ontwerpprojecten!

Spreek klanten aan met jouw merk.

Neem nu contact met ons op om te ontdekken hoe ons creatieve team je kan helpen je doelen te bereiken. We kijken ernaar uit om samen te werken aan jouw merk.

×