a training voor beginners én meer

Ontwerpen met gemak

Wil jij je onderneming laten opvallen met creatieve visuele content? Wil je moeiteloos professioneel ogende social media posts, flyers, en zelfs video’s maken? Dan is onze Canva training precies wat je nodig hebt!

Voor wie is deze training?

Of je nu een starter bent zonder ontwerpervaring, een ondernemer die haar ontwerp skills wil verbeteren of een marketing-communicatie medewerker die de opdracht heeft gekregen om social media posts te creëren, dan is deze training iets voor jou. We richten ons op bedrijven die hun marketinguitingen willen versterken met visuele content.

Doe mee met onze Canva training en ontdek hoe je een verhaal visueel vertaald.

Datum: 24 juni, 17 september, 15 oktober, 5 november of 3 december 2024. 
Tijd: Van 09:00 tot 13:00  / 13:30
Locatie: Sambeek (bij Boxmeer)
Prijs: € 249,- excl. btw (inclusief heerlijke lunch)

Wat je kunt verwachten

Een interactieve training waarbij je hands-on aan de slag gaat met Canva. We houden onze trainingen bewust kleinschalig, met een maximum van slechts 4 deelnemers per sessie. Op deze manier kunnen we garanderen dat iedereen de volle aandacht krijgt.

Een interactieve, praktijkgerichte training

Een uitgebreide en goed gestructureerde basis van Canva

Geschikt voor beginners én meer

Ideaal voor het uitdrukken van je merkidentiteit in ontwerpen

Perfect voor het maken van eigen ontwerpen voor marketingdoeleinden

Een gezellige lunch om de dag af te sluiten

Wat je leert

Met praktijkgerichte oefeningen en een focus op jouw specifieke behoeften, ontwikkel je de expertise om zelfverzekerd en efficiënt visuele content te creëren die jouw verhaal vertelt en impact maakt.

  • De mogelijkheden binnen Canva
  • De interface en het gebruik van Canva 
  • Hoe jij je eigen huisstijl/merkidentiteit kan inzetten
  • Hoe je een social media bericht of flyer ontwerpt 
  • Handige tips en tricks 
  • Hoe je ook video binnen Canva kan monteren

Ik ben in contact gekomen met Social Noot, omdat zij te gast waren bij CNC Grondstoffen voor een rondleiding. Ik ben toen hun LinkedIn-account gaan volgen en op deze manier kwam ook de Canva training voorbij.

Het was een interessante training, omdat je zowel uitleg kreeg over alle tools binnen Canva maar er ook gelijk zelf mee aan de slag mocht gaan en hierbij handige tips kreeg. Ik zou deze training zeker aanraden als je meer wilt weten over Canva. Bovendien was de lunch heerlijk!

Fleur Hoesen

HR Adviseur, CNC Grondstoffen

Ik wist al best wel wat van Canva, maar liep toch steeds weer tegen dingen aan. Jody heeft me heel veel handigheidjes geleerd, die ik zeker ga toepassen.

Mijn grote win: ik heb met hulp van Jody supermooie elementen gemaakt om aan mijn huisstijl toe te voegen. Heel blij mee!

Saskia Keizers

Tekstschrijver, Taaltut

Jody heeft een waardevolle training gegeven. Ik wist helemaal niets van Canva, maar het was voor mij wel nodig om meer eenheid te kunnen creeën in mijn social posts. Maar ik zie nu ook dat Canva nog veel meer mogelijkheden heeft, zoals nieuwsbrieven etc. 

Pluspunten: kleine groep, veel aandacht, veel kennis van Jody, ze weet overal een oplossing voor, motiverend en laagdrempelijk. Ook geschikt voor dummies! 

Tineke Klaassen

Rots en water trainster / weerbaarheidstraining, Ju-Ki

×