Creëren met Canva nóg makkelijker

04/04/2023 | Canva

Canva is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest populaire grafische ontwerptools. Je kunt van alles ontwerpen: social media posts, Reels, presentaties, posters en zo kan ik nog wel even doorgaan. Het kan allemaal met Canva, zelfs als je geen designer bent. Canva bestaat alweer 10 jaar! Om dat te vieren organiseerden zij het Canva Create Event, waar de allernieuwste functies zijn gelanceerd. Ik heb ze allemaal voor jullie getest en op een rij gezet.

 

Ontdek de magie van Canva

 

Magic Write
Een van de opvallendste nieuwe functies is ‘Magic Write’. Hiermee schrijft Canva op basis van jouw input een creatieve tekst. Heb je moeite met het vinden van de juiste woorden of kun je wel wat inspiratie gebruiken? Canva zet jouw basisteksten klaar, zodat jij alleen je eigen magie nog hoeft toe te voegen. Een mooie manier om tijd en moeite te besparen.

Animatie
Wil jij confetti laten vliegen of een draaiende zon in je ontwerp? Met de functie ‘Animatie’ komt jouw ontwerp écht tot leven. Precies zoals jij dat wil.

Magic Edit
Je afbeelding snel en makkelijk veranderen? Gebruik dan de functie Magic Edit. Hoe vaak kom je een mooie afbeelding tegen maar past het niet precies bij wat je in gedachte had? Met ‘Magic Edit’ breng je daar verandering in. Deze functie verandert een tulp naar een roos en je hond naar een varken! Magic Edit verandert je ontwerp in enkele seconden naar een compleet ander beeld.

Beat Sync
Met één druk op de knop loopt je zelfgekozen muziek automatisch gelijk met je video. Hiermee maak je jouw video in een handomdraai nog professioneler.

Tekenen
Je wordt zomaar een echte kunstenaar door het gebruik van Canva. Met de functie ‘Tekenen’ maak je nu de mooiste ontwerpen. Het biedt alles wat je nodig hebt, van verschillende kleuren, penselen en vormen. Ontdek de verborgen kunstenaar in jezelf 😉

Dankzij de nieuwe functies van Canva hoef je nooit meer te worstelen met een leeg, wit blad. Het is nu nóg makkelijker om een professioneel ontwerp te maken. Laat je creativiteit de vrije loop en onderscheid je van de rest met de nieuwe magie van Canva.

Zelf aan de slag

Heb jij na het lezen van dit blog zin om aan de slag te gaan met de nieuwe functies van Canva en kun je daarbij wat hulp gebruiken? Of wil je de tool Canva samen met ons ontdekken? Wij helpen je hier graag bij.

Neem contact met ons op via contact of mail direct naar hallo@socialnoot.nl.

 

Anne van Bernebeek

×