Einde stage periode

13/07/2023 | Stage bij Social Noot

Einde stage periode

En toen… was mijn stage ineens voorbij. Wat is de tijd voorbij gevlogen. Het is raar om te beseffen dat ik vanaf volgende week niet meer op het kantoor van Social Noot te vinden ben. Gelukkig kan ik wel terugkijken op een supertoffe periode waarin ik regelmatig uit mijn comfortzone ben gestapt en echt veel geleerd heb.  

Laten we even terugkijken. We beginnen bij het begin. Nadat ik begin 2023 Social Noot spotte op LinkedIn, was het eigenlijk snel geregeld. Ik had er heel, veel zin in. De eerste weken vlogen voorbij, van leren werken met Canva tot mijn eerste Visit Land van Cuijk bespreking. Er kwamen veel nieuwe dingen op mij af. Het was wennen, maar wel meteen zo ontzettend leuk en leerzaam! Linda en Jody hebben mij vanaf dag een echt bij alles betrokken en dat was erg fijn.  

Als ik mijn stage in 3 woorden moet omschrijven zou dit zijn: Leerzaam, inspirerend en gezellig!  

𝗟𝗲𝗲𝗿𝘇𝗮𝗮𝗺

Mijn opleiding Mediaredactie medewerker in Arnhem is erg breed. Hierdoor heb ik kennis mogen maken met veel verschillende kanten van de mediawereld. Op school gaan we veel in op de basis. Bij Social Noot kreeg ik de kans mij te verdiepen in de wereld van social media. Een platform waar je denkt alles al van te weten. Maar dat viel erg tegen! Ik leerde waar je welke doelgroep aanspreekt, wat een strategie precies inhoudt en hoe je een passend visueel beeld bij je social post maakt.
Ook heb ik tijdens mijn stage wat vaker uit mijn comfortzone durven stappen. Ik vond dit soms heel eng, maar probeerde dit steeds vaker toch te doen. Het was een erg leerzame periode. 

𝗜𝗻𝘀𝗽𝗶𝗿𝗲𝗿𝗲𝗻𝗱


Tijdens mijn stage ben ik bij veel verschillende bedrijven geweest en heb ik hier ook social media teksten voor mogen schrijven. Allemaal bedrijven van inspirerende ondernemers, mensen met passie voor wat ze doen. Linda en Jody zijn allebei super goed in wat ze doen. Het is dan ook elke dag weer leuk om van ze te leren. 

𝗚𝗲𝘇𝗲𝗹𝗹𝗶𝗴

Naast het harde werken, heb ik ook echt veel lol en gezelligheid meegemaakt. Foto’s maken voor de fietsfeest campagne van Visit Land van Cuijk, ijsjes halen bij Heldro, het ME-N-U event bij C&C grondstoffen en gewoon de middagwandelingen. Het was een hele leuke tijd.

Linda en Jody héél erg bedankt voor het afgelopen half jaar. Ik ben blij dat jullie op mijn pad kwamen en dat ik zoveel van jullie heb mogen leren! 

Anne van Bernebeek

×