Social media marketing

Social Noot bedenkt, creëert en managet op het gebied van social media. 

Ingeburgerde Noord-Limburgse met Brabantse roots. Samenwonend met mijn drie kids en man. Authentiek, een tikkeltje eigenwijs en altijd op zoek naar perfectie (nog niet gevonden overigens ;-)). Ik krijg energie van innovatieve ondernemers met veel enthousiasme voor hun vak. Met een grote passie voor online marketing ga ik geen uitdaging uit de weg! Buiten mijn werk om houd ik van een hapje, een drankje en een dansje. Binnenkort afspreken?
Liefs Linda 

Social media uitbesteden?

Krachtige
online strategie

Ben jij een ondernemer die struggled met de manier waarop jij invulling wil geven aan je social media kanalen? Ben jij ervan overtuigd dat social media jouw bedrijf helpt om te groeien? Weet je echter niet welke content je hier het beste voor kunt inzetten? Of via welke kanalen jij je doelgroep het beste kunt bereiken? Laat mij je helpen om een mooie en effectieve feed te creeëren die eenheid en herkenbaarheid uitstraalt en waarbij je authentieke en waardevolle content deelt!

Laat mij jou helpen om een krachtige strategie neer te zetten zodat jij online kunt knallen! 

Mooie woorden…

Wout Gommers

De samenwerking met Linda heb ik als zeer prettig ervaren. Linda heeft ons op een prettige manier op weg geholpen met het bepalen van onze social media strategie en juiste stijl in communicatie. Door de samenwerking heb ik zelf meer inzicht gekregen in social media en het maken van content. Door op vaste momenten onderling contact te hebben en de juiste vragen te stellen kwamen we steeds tot leuke en interessante content om te delen. In dit contact werd ruim de tijd genomen voor vragen om zo ook zelf wat meer kennis op te doen.

Wout Gommers
Topic Regiomagazine

Sinds Linda het zakelijke gedeelte heeft overgenomen krijg ik meer likes, meer reacties en daardoor ook meer klanten. Linda heeft een goed strategisch plan opgesteld, waarbij ze heeft gekeken naar de toenmalige bezoekers en hoe ze mijn potentiële lezers en klanten kan bereiken. Erg leuk om te zien dat dit nu al zijn vruchten afwerpt. Ja, ik ben er blij mee en beveel Linda graag bij u aan!!

Remi van Bergen

Linda is een topper!!! Ik voel mij gehoord. Linda luistert naar mijn wensen en speelt daarop in. Daarnaast houd ze de trends in de gaten en triggert mij om daarop in te spelen. Ze heeft mij enorm geholpen om een opstap te maken in mijn social media huisstijl en in de content die ik daarop wil delen en aansluit bij mijn doelgroep. Social media zal nooit ´mijn ding´ worden maar door Linda is het wel makkelijker, leuker en werkt het!

Solena Speet
Werner Toonen

Na de successen die we met Linda hebben geboekt bij ProPyro is ze door ons gevraagd om ook de sociale media van Stichting Taxus Taxi te doen. Linda kwam bij ons langs en stelde kritische vragen om ons aan het denken te zetten. Dit heeft geresulteerd in een doelgerichte strategie. Ze denkt met ons mee in het proces en helpt ons de focus te behouden. Linda werkt op een toegankelijke manier en zorgt voor korte lijnen. Dit ervaren we als zeer prettig!

Werner Toonen
Evelien van Haren

Linda is een vrolijke en enthousiaste vrouw, ze weet waar ze het over heeft en is professioneel met haar werk bezig. Ze is zeer actief en denk met je mee. De social media strategie die Linda heeft gemaakt voor mijn bedrijf sluit aan op mijn ideeën en bedrijfsvoering. Ook in de uitvoering is ze innovatief en gedreven. Ik zou Linda zeker aanraden als expert op het gebied van social media.

Evelien van Haren

Get in touch!

Met mij samenwerken aan betere online resultaten?
Neem dan contact op via hallo@socialnoot.nl of +31 (0)6 30749011.

×