Social media marketing

Social Noot bedenkt, creëert en managet op het gebied van social media. 

Ingeburgerde Noord-Limburgse met Brabantse roots. Samenwonend met mijn drie kids en man. Authentiek, een tikkeltje eigenwijs en altijd op zoek naar perfectie (nog niet gevonden overigens ;-)). Ik krijg energie van innovatieve ondernemers met veel enthousiasme voor hun vak. Met een grote passie voor online marketing ga ik geen uitdaging uit de weg! Buiten mijn werk om houd ik van een hapje, een drankje en een dansje. Binnenkort afspreken?
Liefs Linda 

Social media uitbesteden?

Krachtige
online strategie

Ben jij een ondernemer die struggled met de manier waarop jij invulling wil geven aan je social media kanalen? Ben jij ervan overtuigd dat social media jouw bedrijf helpt om te groeien? Weet je echter niet welke content je hier het beste voor kunt inzetten? Of via welke kanalen jij je doelgroep het beste kunt bereiken? Laat mij je helpen om een mooie en effectieve feed te creeëren die eenheid en herkenbaarheid uitstraalt en waarbij je authentieke en waardevolle content deelt!

Laat mij jou helpen om een krachtige strategie neer te zetten zodat jij online kunt knallen! 

Mooie woorden…

Solena (Bewust met Solena)

Oehh het is zover mijn nieuwe huisstijl door Social Noot is af en wat is het geweldig en past het goed! Social Noot ken ik al langer en het stond op mijn wensenlijst om Lina en Jody te vragen voor mijn huisstijl, omdat mijn oude niet meer bij mij paste. Als start heb ik een kennismakingsgesprek met Jody gehad en toen we beide de klik voelde stond er een brainstorm op de planning. Hierin was het echt superfijn om me gehoord te voelen en de creativiteit en expertise van Jody te zien.

Mijn nieuwe huisstijl past op alle manieren bij mij: qua kleuren, vormen en beeld. Maar ook in de manieren waarop ik het kan gebruiken en dat het toekomstbestendig is. Nu snap je wel waarom ik hier zo blij mee ben 😉

Dus wil jij een (nieuwe) huisstijl die bij jou past, waarin jij en jouw bedrijf er helemaal uitkomen en waarin jij gezien en gehoord voelt in het creatieve proces? Dan moet je bij Jody en Linda zijn

Solena Speet
Bewust met Solena
Saskia – Taaltut

Ik wist al best wel wat van Canva, maar liep toch steeds weer tegen dingen aan. Jody heeft me heel veel handigheidjes geleerd, die ik zeker ga toepassen.

Mijn grote win: ik heb met hulp van Jody supermooie elementen gemaakt om aan mijn huisstijl toe te voegen. Heel blij mee!

Saskia Keizers
Taaltut
Fleur Hoesen (CNC Grondstoffen)

Ik ben in contact gekomen met Social Noot, omdat zij te gast waren bij CNC Grondstoffen voor een rondleiding. Ik ben toen hun LinkedIn-account gaan volgen en op deze manier kwam ook de Canva training voorbij. 

Het was een interessante training, omdat je zowel uitleg kreeg over alle tools binnen Canva maar er ook gelijk zelf mee aan de slag mocht gaan en hierbij handige tips kreeg. Ik zou deze training zeker aanraden als je meer wilt weten over Canva. Bovendien was de lunch heerlijk!

Fleur Hoesen
Tessa Hermanussen (Landgoed de Barendonk)

Na een kennismakingsgesprek met Linda zijn we samen met Jody aan de slag gegaan om te kijken wat de beste aanpak voor ons zou zijn.

Jody kwam zelf met leuke ideeën en samen hebben we een plan van aanpak gemaakt om onze LinkedIn pagina van nieuwe content te voorzien. Daarnaast is Jody aan de slag gegaan met onze nieuwsbrieven. De samenwerking met Social noot hebben wij als zeer prettig ervaren. De dames zijn deskundig en creatief.

Wil jij de social kanalen van een nieuwe impuls voorzien, dan zou ik zeker eens contact opnemen met Jody & Linda.

Tessa Hermanussen
Jeff van Tol (Activato)

Ik leerde Social Noot kennen via een klant en was direct onder de indruk van hun online portfolio (grafisch ontwerp). De communicatie verliep vlot en het voelde alsof ze precies snapten wat ik voor ogen had met Activato. Ze combineerden hun expertise met mijn feedback, wat resulteerde in een frisse en herkenbare huisstijl.

Dankzij hun online marketing strategie begrijp ik nu ook beter welke online marketingactiviteiten bij Activato passen. Ik ben meer dan tevreden en zou Social Noot zeker aan anderen aanraden vanwege hun persoonlijke aanpak en creatieve inzicht.

Jeff van Tol

Get in touch!

Met mij samenwerken aan betere online resultaten?
Neem dan contact op via hallo@socialnoot.nl of +31 (0)6 30749011.

×