Social media marketing

Social Noot bedenkt, creëert en managet op het gebied van social media. 

Ingeburgerde Noord-Limburgse met Brabantse roots. Samenwonend met mijn drie kids en man. Authentiek, een tikkeltje eigenwijs en altijd op zoek naar perfectie (nog niet gevonden overigens ;-)). Ik krijg energie van innovatieve ondernemers met veel enthousiasme voor hun vak. Met een grote passie voor online marketing ga ik geen uitdaging uit de weg! Buiten mijn werk om houd ik van een hapje, een drankje en een dansje. Binnenkort afspreken?
Liefs Linda 

Social media uitbesteden?

Krachtige
online strategie

Ben jij een ondernemer die struggled met de manier waarop jij invulling wil geven aan je social media kanalen? Ben jij ervan overtuigd dat social media jouw bedrijf helpt om te groeien? Weet je echter niet welke content je hier het beste voor kunt inzetten? Of via welke kanalen jij je doelgroep het beste kunt bereiken? Laat mij je helpen om een mooie en effectieve feed te creeëren die eenheid en herkenbaarheid uitstraalt en waarbij je authentieke en waardevolle content deelt!

Laat mij jou helpen om een krachtige strategie neer te zetten zodat jij online kunt knallen! 

Mooie woorden…

Erik Janssen (Visit Land van Cuijk)

Sinds ruim een jaar ligt het beheer van de sociale media kanalen van Visit Land van Cuijk (Facebook en Instagram) volledig in handen van Social Noot. Naïef? Nee. Blind vertrouwen? Ja.

Linda en Jody hebben dat vertrouwen overigens ook geen moment beschaamd. Ze weten precies wat ze doen, waarom ze dat doen en hoe ze dat doen. En: wat ze doen doen ze ook goed. Goed doordacht en planmatig, maar ook flexibel. Ze houden zich aan gemaakte afspraken, maar nemen ook de ruimte om nieuwe ideeën aan te dragen. Ze zijn overtuigd van wat ze in huis hebben, maar blijven desondanks voortdurend afstemmen met Visit Land van Cuijk. Niet als opdrachtnemer, maar als partner. 

Zo zien wij Social Noot ook; als een partner die er samen met ons voor gaat om beter te worden in waar we nog niet zo heel goed in waren.

Erik Jansen
Hans de Makelaar

Linda is betrokken, meedenkend en creatief, een aanrader voor ieder kantoor. Linda heeft een bijpassende Social Media strategie voor mijn bedrijf gemaakt. De samenwerking heeft mijn bedrijf enorm geholpen met de huisstijl en content die past bij mijn doelgroep. Linda heeft ons goed op weg geholpen en ik beveel haar zeker aan.

Hans Nijenhuis
Bewust met Solena

Linda is een topper!!! Ik voel mij gehoord. Linda luistert naar mijn wensen en speelt daarop in. Daarnaast houd ze de trends in de gaten en triggert mij om daarop in te spelen. Ze heeft mij enorm geholpen om een opstap te maken in mijn social media huisstijl en in de content die ik daarop wil delen en aansluit bij mijn doelgroep. Social media zal nooit ´mijn ding´ worden maar door Linda is het wel makkelijker, leuker en werkt het!

Solena Speet
Werner Toonen

Na de successen die we met Linda hebben geboekt bij ProPyro is ze door ons gevraagd om ook de sociale media van Stichting Taxus Taxi te doen. Linda kwam bij ons langs en stelde kritische vragen om ons aan het denken te zetten. Dit heeft geresulteerd in een doelgerichte strategie. Ze denkt met ons mee in het proces en helpt ons de focus te behouden. Linda werkt op een toegankelijke manier en zorgt voor korte lijnen. Dit ervaren we als zeer prettig!

Werner Toonen
Evelien van Haren

Linda is een vrolijke en enthousiaste vrouw, ze weet waar ze het over heeft en is professioneel met haar werk bezig. Ze is zeer actief en denk met je mee. De social media strategie die Linda heeft gemaakt voor mijn bedrijf sluit aan op mijn ideeën en bedrijfsvoering. Ook in de uitvoering is ze innovatief en gedreven. Ik zou Linda zeker aanraden als expert op het gebied van social media.

Evelien van Haren

Get in touch!

Met mij samenwerken aan betere online resultaten?
Neem dan contact op via hallo@socialnoot.nl of +31 (0)6 30749011.

×