Social media marketing

Social Noot bedenkt, creëert en managet op het gebied van social media. 

Ingeburgerde Noord-Limburgse met Brabantse roots. Samenwonend met mijn drie kids en man. Authentiek, een tikkeltje eigenwijs en altijd op zoek naar perfectie (nog niet gevonden overigens ;-)). Ik krijg energie van innovatieve ondernemers met veel enthousiasme voor hun vak. Met een grote passie voor online marketing ga ik geen uitdaging uit de weg! Buiten mijn werk om houd ik van een hapje, een drankje en een dansje. Binnenkort afspreken?
Liefs Linda 

Social media uitbesteden?

Krachtige
online strategie

Ben jij een ondernemer die struggled met de manier waarop jij invulling wil geven aan je social media kanalen? Ben jij ervan overtuigd dat social media jouw bedrijf helpt om te groeien? Weet je echter niet welke content je hier het beste voor kunt inzetten? Of via welke kanalen jij je doelgroep het beste kunt bereiken? Laat mij je helpen om een mooie en effectieve feed te creeëren die eenheid en herkenbaarheid uitstraalt en waarbij je authentieke en waardevolle content deelt!

Laat mij jou helpen om een krachtige strategie neer te zetten zodat jij online kunt knallen! 

Mooie woorden…

Tessa Hermanussen (Landgoed de Barendonk)

Via via kwamen wij in contact met de dames van Social Noot. Naar een kennismakingsgesprek met Linda zijn we samen met Jody aan de slag gegaan om te kijken wat de beste aanpak voor ons zou zijn.

Jody kwam zelf met leuke ideeën en samen hebben we een plan van aanpak gemaakt om onze LinkedIn pagina van nieuwe content te voorzien. Daarnaast is Jody aan de slag gegaan met onze nieuwsbrieven. De samenwerking met Social noot hebben wij als zeer prettig ervaren. De dames zijn deskundig en creatief.

Wil jij de social kanalen van een nieuwe impuls voorzien, dan zou ik zeker eens contact opnemen met Jody & Linda.

Tessa Hermanussen
Jeff van Tol (Activato)

Ik leerde Social Noot kennen via een klant en was direct onder de indruk van hun online portfolio (grafisch ontwerp). De communicatie verliep vlot en het voelde alsof ze precies snapten wat ik voor ogen had met Activato. Ze combineerden hun expertise met mijn feedback, wat resulteerde in een frisse en herkenbare huisstijl.

Dankzij hun online marketing strategie begrijp ik nu ook beter welke online marketingactiviteiten bij Activato passen. Ik ben meer dan tevreden en zou Social Noot zeker aan anderen aanraden vanwege hun persoonlijke aanpak en creatieve inzicht.

Jeff van Tol
Erik Janssen (Visit Land van Cuijk)

Sinds ruim een jaar ligt het beheer van de sociale media kanalen van Visit Land van Cuijk (Facebook en Instagram) volledig in handen van Social Noot. Naïef? Nee. Blind vertrouwen? Ja.

Linda en Jody hebben dat vertrouwen overigens ook geen moment beschaamd. Ze weten precies wat ze doen, waarom ze dat doen en hoe ze dat doen. En: wat ze doen doen ze ook goed. Goed doordacht en planmatig, maar ook flexibel. Ze houden zich aan gemaakte afspraken, maar nemen ook de ruimte om nieuwe ideeën aan te dragen. Ze zijn overtuigd van wat ze in huis hebben, maar blijven desondanks voortdurend afstemmen met Visit Land van Cuijk. Niet als opdrachtnemer, maar als partner. 

Zo zien wij Social Noot ook; als een partner die er samen met ons voor gaat om beter te worden in waar we nog niet zo heel goed in waren.

Erik Jansen
Ingrid Logtens (Kersten Assurantiën)

Op onze vraag om ons (medewerkers van Kersten Assurantien) te trainen in het gebruik van social media heeft Social Noot ons een duidelijke training geven over de mogelijkheid om je social media kanalen op een goede manier in te zetten en hiermee ook je werkgever bij je volgers onder de aandacht te brengen. Linda heeft, op een prettig manier, in 2 uur ons enthousiast gemaakt over likes, reposts en het gebruik hiervan. Nu is het aan ons om hiermee aan de slag te gaan. De mogelijkheden van social media zijn enorm.

Fijn dat jullie ons willen begeleiden in onze reis op social media. Geen vraag is te veel. Dank je wel voor jullie enthousiasme en betrokkenheid.

Ingrid Logtens
Kersten Assurantiën
Remi van Bergen (Topic Regiomagazine)

Zelf dacht ik dat ik aardig goed bezig was met Social Media, maar sinds Linda en Jody het zakelijke gedeelte hebben overgenomen krijg ik meer likes, meer reacties en daardoor ook meer klanten. Linda heeft een goed strategisch plan opgesteld, waarbij ze heeft gekeken naar de toenmalige bezoekers en hoe ze mijn potentiële lezers en klanten kan bereiken. Erg leuk om te zien dat dit nu al zijn vruchten afwerpt. Ja, ik ben er blij mee en beveel Social Noot graag bij u aan!!!

Remi van Bergen

Get in touch!

Met mij samenwerken aan betere online resultaten?
Neem dan contact op via hallo@socialnoot.nl of +31 (0)6 30749011.

×