Een ondernemersreis met waardevolle souvenirs

 

Je hebt een geweldig aanbod, maar zolang niemand daarvan weet, wordt het ook niet verkocht. Zo simpel is dat. De enige oplossing is: maak jezelf zichtbaar voor je potentiële klanten. Kruip uit je schulp en laat de wereld zien wat voor moois jij te bieden hebt. Maar waar begin je?

Social Noot neemt je mee op ontdekkingsreis, waarbij jouw visie, je roeping en je kernwaarden het kompas zijn. Jouw ankerproduct is ons vertrekpunt. De reis voert langs je doelgroep die we stevig onderzoeken. We laten ons inspireren door de bijzondere omgeving en we stellen toekomstige reisdoelen vast.

Wanneer de eindbestemming in zicht komt, weet jij precies hoe je comfortabel kunt werken aan je zichtbaarheid. Je neemt de marketingmiddelen die daarbij passen als souvenir met je mee.

Vertrek: 26 januari of 12 april 2024 om 9.00 uur
Vanaf: regio Land van Cuijk
Aankomst: 15.00 uur

Marketing is onmisbaar en niet zo moeilijk als je denkt

Reclame maken, online zichtbaar zijn, het gesprek aangaan en vierkant achter je aanbod staan. Het ondernemerschap vraagt veel meer van je dan alleen maar het uitoefenen van je vak. Het is dus niet zo gek dat dit precies de taken zijn die je het eerst aan de kant schuift.

Want hierin ben je minder goed.
Je weet niet waar je moet beginnen.
En hoe doe je het goed?
Dan maar niets doen, in plaats van stuntelig overkomen.

Of niet?

De Marketing Expeditie is een inspirerende groepsreis die we gaan maken. We verkennen gebieden in jezelf en je komt tot de kern van je bedrijf. Je overwint je onzekerheid en je ontdekt op welke manier jij de spotlight kunt pakken. Juist door jezelf te blijven en te doen wat bij jou past. En dat is voor iedereen anders. Maar fun wordt het zeker! Want marketing ís helemaal niet zo moeilijk.

Op avontuur binnen je eigen bedrijf

 

Het reisgezelschap tijdens deze livedag bestaat uit een kleine groep ondernemers die net als jij op zoek zijn naar (online) zichtbaarheid voor hun bedrijf. We maken een interactieve reis, waarbij iedereen zijn eigen unieke routemap ontdekt: Het kompas waarop je mag gaan varen.

Dit is wat je krijgt:

Eén-op-één startgesprek
Voordat we gezamenlijk op reis gaan, nemen we je graag even apart. We stellen je visie scherp en we formuleren je roeping, zodat je startpunt goed in beeld is. Hierdoor wordt je trip nog waardevoller.
Een dag om nooit te vergeten
De reis gaat langs verschillende gebieden, die steeds iets anders van je vragen en je ook iets nieuws brengen. Formuleer je kernwaarden en omarm ze. Stel grote doelen die toch haalbaar zijn, laat je inspireren door andere ondernemers, onderzoek je ware doelgroep en laat je verrassen, maar heb vooral ook veel plezier!
Een heerlijke lunch en tijd voor een korte hike
Rust gewoon even lekker uit.
Je routemap naar zakelijk succes
Als je aankomt op je eindbestemming, kijk je terug op een waardevolle Marketing Expeditie. Je zult zien dat je verschillende souvenirs verzameld hebt, die samen jouw unieke marketingmanier vormen.
Gezellige afsluiting
Natuurlijk ben je benieuwd naar de weg die je reisgenoten afgelegd hebben. Daarom drinken we samen nog een borreltje, voordat we het kamp opheffen en de reis één-op-één voortzetten.
Eén-op-één integratiesessie
Wanneer de koffers uitgepakt zijn, is het belangrijk om nog eens terug te blikken op de reis die je afgelegd hebt. Tijdens deze individuele sessie krijg je nog meer souvenirs aangereikt, zodat jouw marketingmanier ook een echte strategie wordt, die je zo in de praktijk kunt brengen. De eindbestemming is bereikt: comfortabel werken aan je zichtbaarheid.
Ga je mee op avontuur?

Hai! Ik ben Linda, je reisleider tijdens de Marketing Expeditie

Jouw ondernemersverhaal is uniek, net als het pad dat je tot nu toe bewandeld hebt. En dat persoonlijke verhaal is wat ik zo mooi vind. Wat jouw bedrijf écht maakt. Daarom reis ik graag een stukje met je mee.

Mijn eigen verhaal begon zo: ik was een eenpitter in de marketing en ik richtte me voornamelijk op regionale bedrijven. Die wisten mij al snel goed te vinden, waardoor ik met een team kon gaan werken. Binnen mijn bedrijf is Jody mijn rechterhand en echt een kei in grafisch ontwerp. Daarnaast werk ik met verschillende freelancers, zodat ik een heel gevarieerd aanbod aan marketingmiddelen aan kan bieden.

Want dat is wat ik zo belangrijk vind: dat jij uit het overvolle marketinglandschap de middelen kiest die passen bij jóu. Want alleen als je ook daarin authentiek blijft, kun je je kernwaarden met overtuiging en oprechtheid blijven overbrengen. En dat is precies waarom ik je graag meeneem op Marketing Expeditie.

Hey, ik ben Jody, jullie tourcoördinator

Samen met Linda begeleid ik je op deze mooie reis. Ik weet de weg in het landschap dat we doorkruisen. Kan je de mooiste routes laten zien, maar ook de meest praktische kruip-door-sluip-doorweggetjes. Met mijn oog voor detail en liefde voor prachtige plaatjes loods ik je graag langs alle mooie pareltjes tijdens de Expeditie. Zo zie je meteen waar ik mijn inspiratie opdoe!

Even kennismaken?

Als jullie reiscrew kun je altijd op ons terugvallen. Ben je de weg kwijt? Wij zijn je kompas. Sta je bij een wegwijzer en twijfel je tussen links en rechts? We denken met je mee en begeleiden je waar nodig. Ieder vanuit onze eigen expertise.

Laten we er samen een onvergetelijke trip van maken!

Eerst even kennismaken?

“Super fijn om mijn kernwaarden weer helder te krijgen door Linda. Dit geeft me richting!”

Tonique

Puur Tonique

Na de Marketing Expeditie

Weet jij precies welke marketingmiddelen passen bij jou en je bedrijf.
Kun jij deze manier van zichtbaarheid pakken makkelijk volhouden, juist omdat het authentiek en oprecht is.
Heb je heldere doelen waar je naartoe gaat werken.
Loop je over van de inspiratie om met jouw unieke marketingmix aan de slag te gaan.
Heb je ervaren dat marketing samen kan gaan met heel veel fun!

Dit is de laatste oproep voor reizigers die mee willen met de Marketing Expeditie!

We gaan boarden! Je bent nog op tijd om een ticket te scoren. Ontdek, kies en ga mee op reis! Er is plaats voor 6 ondernemers.

Praktische details

Datum en tijd: 26 januari of 12 april om 9.00 uur
Locatie: regio Land van Cuijk
Voor wie: Ondernemers die hun plekje in de spotlight willen claimen. Maar dan wel op een manier die écht bij ze past.

Investering: Deze eerste editie kost de Marketing Expeditie €747,-. Daarna gaat de prijs omhoog.

FAQ’s

 

Kan ik in termijnen betalen?
Ja hoor, dat kan. Je mag het bedrag in één keer betalen of in twee termijnen van 373,50 euro.

Kun je mij na de Marketing Expeditie ook verder helpen met het in de praktijk brengen van mijn nieuwe marketingstrategie?
Jazeker! Natuurlijk helpen we je graag verder. Na de Marketing Expeditie zijn er verschillende diensten waar je gebruik van kunt maken. Zo kan Social Noot jou helpen met je branding of met advertenties. Maar ook het schrijven van blogs of het maken van bedrijfsfilmpjes is een optie. Jij kiest!

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur ons dan even een berichtje. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
×