Saskia – Taaltut

Ik wist al best wel wat van Canva, maar liep toch steeds weer tegen dingen aan. Jody heeft me heel veel handigheidjes geleerd, die ik zeker ga toepassen.

Mijn grote win: ik heb met hulp van Jody supermooie elementen gemaakt om aan mijn huisstijl toe te voegen. Heel blij mee!

Taaltut
Fleur Hoesen (CNC Grondstoffen)

Ik ben in contact gekomen met Social Noot, omdat zij te gast waren bij CNC Grondstoffen voor een rondleiding. Ik ben toen hun LinkedIn-account gaan volgen en op deze manier kwam ook de Canva training voorbij. 

Het was een interessante training, omdat je zowel uitleg kreeg over alle tools binnen Canva maar er ook gelijk zelf mee aan de slag mocht gaan en hierbij handige tips kreeg. Ik zou deze training zeker aanraden als je meer wilt weten over Canva. Bovendien was de lunch heerlijk!

Tessa Hermanussen (Landgoed de Barendonk)

Na een kennismakingsgesprek met Linda zijn we samen met Jody aan de slag gegaan om te kijken wat de beste aanpak voor ons zou zijn.

Jody kwam zelf met leuke ideeën en samen hebben we een plan van aanpak gemaakt om onze LinkedIn pagina van nieuwe content te voorzien. Daarnaast is Jody aan de slag gegaan met onze nieuwsbrieven. De samenwerking met Social noot hebben wij als zeer prettig ervaren. De dames zijn deskundig en creatief.

Wil jij de social kanalen van een nieuwe impuls voorzien, dan zou ik zeker eens contact opnemen met Jody & Linda.

1 2 3 5
×