Wout Gommers

De samenwerking met Linda heb ik als zeer prettig ervaren. Linda heeft ons op een prettige manier op weg geholpen met het bepalen van onze social media strategie en juiste stijl in communicatie. Door de samenwerking heb ik zelf meer inzicht gekregen in social media en het maken van content. Door op vaste momenten onderling contact te hebben en de juiste vragen te stellen kwamen we steeds tot leuke en interessante content om te delen. In dit contact werd ruim de tijd genomen voor vragen om zo ook zelf wat meer kennis op te doen.

Topic Regiomagazine

Sinds Linda het zakelijke gedeelte heeft overgenomen krijg ik meer likes, meer reacties en daardoor ook meer klanten. Linda heeft een goed strategisch plan opgesteld, waarbij ze heeft gekeken naar de toenmalige bezoekers en hoe ze mijn potentiële lezers en klanten kan bereiken. Erg leuk om te zien dat dit nu al zijn vruchten afwerpt. Ja, ik ben er blij mee en beveel Linda graag bij u aan!!

Linda is een topper!!! Ik voel mij gehoord. Linda luistert naar mijn wensen en speelt daarop in. Daarnaast houd ze de trends in de gaten en triggert mij om daarop in te spelen. Ze heeft mij enorm geholpen om een opstap te maken in mijn social media huisstijl en in de content die ik daarop wil delen en aansluit bij mijn doelgroep. Social media zal nooit ´mijn ding´ worden maar door Linda is het wel makkelijker, leuker en werkt het!

1 2
×